26 квітня 2023р. на кафедрі технологічного обладнання зернових виробництв у режимі відео конференції Zoom в рамках наукової школи «Теорія і технологія процесів первинної обробки харчової сировини і сушіння рослинної сировини та харчових продуктів» відбувся науковий колоквіум.
У роботі наукового заходу взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти СВО “Магістр”.
Професор Гапонюк О.І. виступив з темою «Аеромеханіка вентилювання зернових середовищ в металевих місткостях».
Посилання на науковий колоквіум
НАУКОВА ШКОЛА
«ТЕОРІЯ І ТЕХНОЛОГІЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І СУШІННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
Науковий керівник | Назва наукової школи | Тема колоквіуму, відповідальний | Місце проведення, аудиторія | Дата проведення колоквіуму |
д.т.н., проф.
Гапонюк О.І., д.т.н., проф. Станкевич Г.М. |
«Теорія і технологія процесів первинної обробки харчової сировини і сушіння рослинної сировини та харчових продуктів» |
«Перспективи використання електромагнітного поля при обробці та зберіганні зернових мас»,
|
Кафедра технології зерна і комбікормів, Б-227 |
квітень
2023 року |
«Аеромеханіка вентилювання зернових середовищ в металевих місткостях», |
Кафедра технології зерна і комбікормів, Б-227 |
26 квітня
2023 року |