26 квітня 2023р. на кафедрі технологічного обладнання зернових виробництв у режимі відео конференції Zoom  в рамках наукової школи «Теорія і технологія процесів первинної обробки харчової сировини і сушіння рослинної сировини та харчових продуктів»  відбувся науковий колоквіум.

У роботі наукового заходу взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти СВО “Магістр”.

Професор Гапонюк О.І. виступив з темою «Аеромеханіка вентилювання зернових середовищ в металевих місткостях».

Посилання на науковий колоквіум

 

 

 

 

НАУКОВА ШКОЛА

«ТЕОРІЯ І ТЕХНОЛОГІЯ ПРОЦЕСІВ ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ І СУШІННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ТА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»

Науковий керівник Назва наукової школи Тема колоквіуму, відповідальний Місце проведення, аудиторія Дата проведення колоквіуму
д.т.н., проф.

Гапонюк О.І.,

д.т.н., проф.

Станкевич Г.М.

«Теорія і технологія процесів первинної обробки харчової сировини і сушіння рослинної сировини та харчових продуктів»  

«Перспективи використання електромагнітного поля при обробці та зберіганні зернових мас»,
Ковра Ю.В., хімік першої категорії Лабораторії харчової безпеки Випробувального центру Іноземного підприємства “СЖС Україна”

 

Кафедра технології зерна і  комбікормів,
Б-227
квітень

2023 року

 

«Аеромеханіка вентилювання зернових середовищ в металевих місткостях»,
д.т.н., проф.
Гапонюк О.І.

Кафедра технології зерна і  комбікормів,
Б-227
26 квітня

2023 року