Шофул Ігор Іванович
кандидат технічних наук, старший викладач
e-mail: igorshoful@ukr.net
контактний телефон: +38067 960 10 94
Кваліфікація
Вчене звання – немає
Науковий ступінь – кандидат технічних наук, 2011 р.
Дисертація за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв», тема дисертації : «Інтенсифікація процесу теплової обробки овочів», 2011 р.
Диплом про освіту – рівень – спеціаліст, назва спеціальності: «Обладнання переробних і харчових виробництв», Одеська державна академія харчових технологій, кваліфікація «Інженер – механік», диплом з відзнакою, 2002 р.
Підвищення кваліфікації –
- Інститут інновацій і технологій Білостоцького технологічного університету Sp.z.o.o. разом з Факультетом інженерного менеджменту Білостоцького технологічного університету, Польща «Інноваційний підхід у технічних науках: сучасний стан та перспективи розвитку» з 17.05.2021 – 25.06.2021
- Навчання від Червоного Хреста за програмою «Перша допомога». Сертифікат № В06863 від 27.03.2024 р.
- Підвищення кваліфікації без відриву від виробництва на ТОВ «Завод елеваторного обладнання» з «20» лютого 2024 року по «27» червня 2024 року на тему «Застосування сучасних графічних редакторів та програм при вивченні курсу «Інженерна та комп’ютерна графіка»»
Тема, програма та індивідуальний план розглянуто та затверджено на засіданні кафедри БЖД та Д 08.02.2024 р., протокол № 5.
Звіт розглянуто та затверджено на засіданні кафедри БЖД та Д від 27.06.2024 р., протокол № 10
Звіт розглянуто та затверджено на засіданні вченої ради факультету ТВ та ТБ від 28.05.2024 р., протокол № 9
Науковий та професійний досвід роботи
Лектор з дисциплін / Навчальна робота:
Для здобувачів ступеню вищої освіти «бакалавр» спеціальностей F3 Комп’ютерні науки (122 Комп’ютерні науки); F7 Комп’ютерна інженерія (123 Комп’ютерна інженерія); G3 Електрична інженерія (141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка); G4 Машинобудування (за спеціалізаціями) (142 Енергетичне машинобудування); G4 Енерговиробництво (за спеціалізацією) (144 Теплоенергетика); G9 Прикладна механіка (131 «Прикладна механіка»); G11 Машинобудування (за спеціалізаціями) (133 «Галузеве машинобудування»); G13 Харчові технології (181 Харчові технології); G21 Біотехнології та біоінженерія (162 Біотехнології та біоінженерія); H2 Тваринництво (204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва); J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (241 Готельно-ресторанна справа):
«Інженерна та комп’ютерна графіка»,
«Громадське будівництво та обладнання будівель»
Для здобувачів ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності G9 Прикладна механіка (131 «Прикладна механіка»)
«Технічний дизайн»
Сфера наукових інтересів – теплова обробка овочів з збереженням вітаміну «С», визначення параметрів процесу теплової обробки овочів у відсутності водо-жирового середовища, дослідження температурних полів в овочевому середовищі, розробка конструкції обладнання для теплової обробки овочів на основі селективності структури металокерамічного елементу для забезпечення оптимального режиму теплової обробки харчових продуктів.
Додаткова інформація
Відповідальний виконавець наукової держбюджетної роботи: «Вплив термічної обробки на якісні показники харчових продуктів» Початок етапу: 01-2019 Закінчення етапу: 12-2020.
В 2022 р. отримано сертифікат УМД N 00140734 про рівень володіння державною мовою.
Керівник студентського наукового гуртка «Інженерна графіка».
Наказ ОНТУ «Про склад наукових гуртків і клубів здобувачів вищої освіти» від 30.09.2024 р. № 309-01 https://ontu.edu.ua/download/order-309-01-30-09-24.pdf