Запрошення на конференцію

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
«Технології харчових продуктів і комбікормів»

21 –24вересня 2021 р.
ЗАПРОШЕННЯ
Організатори конференції:

• Міністерство освіти і науки України
• Міністерство аграрної політики і продовольства України
• Одеська національна академія харчових технологій
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2021
1.Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування. Застосування прийомів
гастрофізики для підвищення ефективності роботи закладів ресторанного господарства
2.Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного
потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних
напрямків розвитку регіону.
3.Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.
(ЩОРІЧНА)ТРАДИЦІЙНА ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
1.Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і
кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових
продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
2.Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи
технології переробки тваринної сировини ,новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідро біонтів.
3.Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у
виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчогохарчування.
4. Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
5. Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними
властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових
продуктів і комбікормів», яка відбудеться 21–24 вересня 2021р. в ОНАХТ за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 112.
До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі ВНЗ, докторанти, аспіранти, керівники підприємств і
практики.Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.
Для включення доповіді до програми конференції необхідно

1.Бажаючихвзяти участь у роботі конференції просимо заповнити «Реєстраційна форма»на

http://foodconf.onaft.edu.ua(заповнити до 1червня 2021 р.)

До 1 червня 2021 р. необхідно надіслати матеріали доповіді
2.Редакція, затведрдження змісту тезисів та оповіщення авторів протягом червня
3.До 15 липня подача заявки на участь та відсканованої квитанції про сплату на електронну адресу:
np_onaht@ukr.net –Герасим Ганна Станіславівна або Кушніренко Надія Михайлівна
В рамках конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2021»попередньо заплановано проведення
круглих столів,заходів з науковцями та представниками промисловості
Для тих, хто зареєструється до 1 травня 2021 року, передбачено знижку 30%
Новини програми насайті конференції: http://foodconf.onaft.edu.ua
Голова оргкомітету – ректор ОНАХТ, проф. Єгоров Богдан Вікторович, т.+ (048) 725-32-84.
Заст. голови, директор Навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова,
доцент , к.т.н. Солоницька Ірина Валеріївна т. моб. +380934712482, e-mail: irynasolonytska@gmail.com
Одеса, Україна

Запрошення на конференцію 2021

Leave a comment